Big Girls - lidt mere end gennemsnittet

Forsiden Historie Nyheder Bryllup Links Debat Om mig Kontakt Gratis ting til din hjemmeside
Som nogle måske har læst på Debatten, så har jeg søgt med lys og lygte efter et korset/corsage som kunne holde lidt styr på mine deller, samtidig med at jeg skulle få noget der passede til min ganske lille barm. Det var en temmelig umulig søgning, men ved et rent tilfælde fandt jeg en helt uden skål hos Butik Storpige.
Ikke alene har de masser af store størrelser (de fleste er dog med tilhørende store skåle), men de er også billige i forhold til andre butikker.

Det der dog overraskede mig allermest var at jeg i går bestilte og betalte omtalte korset, og i dag modtog jeg den så med posten. Det kalder jeg virkelig god og hurtig service, og for dette fortjener Butik Storpige virkelig et skulderklap.
At jeg så tillige med fandt at dette stykke lingeri var afsindigt flot, gør det jo ikke ringere. Det er lidt af en sjældenhed at finde noget der er både stort nok og samtidigt lækkert at se på, men hos Butik Storpige lykkedes det altså. De får lige min varmeste anbefaling med på vejen. Dér kan man trygt handle.