Big Girls - lidt mere end gennemsnittet

Forsiden Historie Nyheder Bryllup Links Debat Om mig Kontakt Gratis ting til din hjemmeside
Personen bag det hele

Mit "nick" her på nettet er Leyna, men til daglig hedder jeg altså Anni.

Jeg er født og opvokset i Brønshøj/Husum i København, men er nu flyttet langt ud på landet i det mørke Jylland.

Her bor jeg så på et nedlagt landbrug, sammen med min mand, vores 4 hunde og vores 3 katte.

Vi mødte hinanden på en chat i 1996, og vi har boet sammen næsten lige så længe.
Min mand friede efter bare to måneders bekendtskab, og den 1. juli 2000 blev vi gift. (Der er billeder under Bryllup)

Meget af vores fritid bliver brugt på nettet, og resten bliver brugt på vores hus og husdyr. Vi købte os et lille nedlagt landbrug i 2006, og siden da har vi haft små projekter i gang omkring forbedringer, og ellers har vi blot passet husdyrholdet, som nu er vokset til 4 hunde, 3 katte og høns, ænder og gæs.
Vores tidligere fritidsinteresse med at køre mobildiskotek, har vi måtte lægge på hylden pga. sygdom. Vi kan ganske enkelt ikke klare slæbet med det mere, men vi nyder dog stadig musikken og kan stadig lokkes til at stille op - dog i meget begrænset måelstok og kun på helt privat basis.

Baggrunden for overhovedet at lave sådan et site som dette har jeg allerede været inde på under Historie, men den mere personlige side af sagen er min egen hårde kamp for at blive et helt og lykkeligt menneske - på trods af min størrelse.

Mange "experter" mener, at jeg er en stakkel, der har opgivet det hele, og bare lader stå til, fordi det er det nemmeste, men dette kunne ikke være fjernere fra sandheden.

Jeg er simpelthen så dødtræt af hele tiden at skulle have min overvægt skudt i skoene, som både årsag og symptom på alverdens ting.

Hvis jeg er ked af det, er det sikkert fordi jeg er tyk.
Hvis jeg har det dårligt rent fysisk er det nok fordi jeg er tyk.
Hvis jeg er single er det nok fordi jeg er tyk.
Og hvis jeg ikke kan få et job er det helt sikkert fordi jeg er tyk!

Jeg vil ikke finde mig i det, for overvægt er jo ikke en sygdom i sig selv, og at jeg er overvægtig betyder ikke at jeg er syg. Hvis jeg har det skidt en dag, så kan det være 1000 andre ting der spiller ind, og jeg vil ikke længere bare lade mig affærdige med, at jeg bare skal tabe mig, og så bliver alt godt... for det passer jo ikke!

Desværre er det lidt for nemt for vores omgivelser at ramme os, når de slår ned på vores vægt, for overvægt er normalt noget man har det rigtig skidt med, og føler sig temmelig flov over. Så enhver bemærkning om vores vægt vil for størstedelens vedkommende lukke munden på os hver eneste gang.

Men nu skal det altså være slut!
Jeg har selv alt for længe siddet og gemt mig - muret mig inde, og været flov over mig selv, ene og alene fordi jeg er overvægtig. Det vil jeg ikke mere!!!

Jeg er hverken grim eller dum, selvom jeg er lidt mere end gennemsnittet. Jeg har masser af resourcer, og jeg har efterhånden også fået tilkæmpet mig den selvtillid og det selvværd der skal til, for at blive et helt og lykkeligt menneske.

Det vil jeg så forsøge at give videre til andre, og dette gør jeg så delvist med dette website, men derudover har jeg et par gange optrådt i medierne (Radio, Tv, Aviser og Ugeblade/Magasiner).

Som person er jeg en skrap madamme og en følsom kvinde.
Jeg er født 17-07-1961 og altså Krebs af stjernetegn.
Jeg er stor dyreven, og har det direkte dårligt når kattene har slæbt en levende mus med ind. Jeg forsøger altid at redde musen! Mine katte får nemlig mad nok af mig.

Min personlige hjemmeside, leyna.dk indeholder digte og noveller, en masse billedmateriale af mine kæledyr, og links til både dit og dat.
Så er der noget du ikke har fundet ud af her, så står det måske dér. Men ellers vil mine digte give et ganske godt billede af hvem jeg er, og hvad jeg indeholder.