Big Girls - lidt mere end gennemsnittet

Forsiden Historie Nyheder Bryllup Links Debat Om mig Kontakt Gratis ting til din hjemmeside
Hvad er meningen?

Initiativet til at lave et site for og om store piger blev taget fordi jeg er frygtelig træt af kun at læse om, hvor vigtigt det er at vi allesammen skal slanke os, og hvor deprimeret man bliver af at være overvægtig. Ærlig talt, så tror jeg på, at vi ville blive lidt gladere og lidt sundere, hvis vi i første omgang koncentrerede os om at blive glade for at være dem vi er, uanset hvor store eller små vi så end måtte være.

Jeg kiggede på amerikanske sites, og dér er en helt kæde af sites med Big Beautyfull Women (BBW), og jeg blev optaget af at finde sådan nogle sider på dansk og fra Danmark. Desværre blev min søgning begrænset til www.storepatter.dk, og det var slet ikke sådan noget jeg ledte efter. Det gjorde mig godt og grundigt gal i hovedet, og derfor besluttede jeg mig for, at vi her i Danmark sikkert også havde en masse SSK (store Smukke Kvinder), som bare havde brug for en frontløber. Sådan blev Big girls til, og jeg lægger selv ud med at erklære mig som SSK.

Idéen er så at flere vil følge trop efter at have kigget lidt i galleriet, og set hvor smuk, lækker og sexet man kan være, også selvom man er lidt mere end gennemsnittet. Store piger/kvinder er ikke altid bare nogle deprime kvinder, der ikke gider (eller kan finde ud af) at gøre noget ud af sig selv. Vi er derimod en del SSK, der er lige så sexede, glade og festlige som modeltyperne. Vi er blot i en lidt større indpakning.