Big Girls - lidt mere end gennemsnittet

Forsiden Historie Nyheder Bryllup Links Debat Om mig Kontakt Gratis ting til din hjemmeside
Bryllupsbilleder og historie

Før
Sådan så jeg ud før jeg blev "stadset op, og det er altså sådan jeg ser ud til daglig. Overalls'en er dog sendt til de evige textil-marker, da den var slidt helt igennem. Jeg elskede den overalls, men min mor havde nedlagt veto mod at jeg bar den på andre steder end min arbejdsplads, og indenfor hjemmets fire vægge.
Den var da også ualmindeligt grim og i hvert fald tre numre for stor til mig, men den var skøn at have på. Der var virkelig plads til begejstring!

På selve min bryllupsdag var jeg temmelig rastløs. Alle rendte rundt og forberedte et eller andet. Pyntede festlokalet og dækkede bord, men jeg måtte ikke lave noget, så jeg sad mutters alene det meste af dagen i min mors lille rækkehus, for naturligvis fulgte vi takt og tone, så den sidste nat før vi skulle giftes tilbragte vi hver for sig.
Gommen havde naturligvis heller ikke set kjolen!
Vi skulle giftes kl. 16:00 og der er længe til når man sidder helt alene kl. 10:30, og ved at alle andre har travlt.

Min tilkommende havde travlt med at sætte vores diskotek op. Vi havde ikke lejet musik udefra, men godt at vores mobile diskotek kunne levere al den musik der skulle til. Normalt tager vi jo ud at spiller sammen, og hjælpes ad med at sætte anlægget op, og ikke mindst er vi to om at slæbe. Det er tungt sådan et anlæg, og det lokale vi havde lejet lå på første sal, så der skulle rendes op og ned ad trapper nogle gange.

Det vidste jeg dog intet om på daværende tidspunkt. Jeg ærgrede mig bare over, at jeg ikke kunne være med til resten af forberedelserne.

Det viste sig også at alle leverandørerne havde fået opgivet en forkert adresse. Det var delvis min fejl, for det var mig der havde stået for alle bestillingerne, men grunden var at jeg også havde fået opgivet en forkert adresse, og så gav jeg den naturligvis videre. Alle leverandører fandt os dog, og det virkede som om det gik rimelig glat.

Først på eftermiddagen kom min veninde, og så skete der mirakler. Det er hende der har hovedansvaret for hvordan jeg kom til at se ud den dag - og hun udrettede virkelig mirakler.

Tilbage Frem